Winnaar + nieuwe BLOGCANDY!

Hallo allemaal,

wat ontzettend leuk dat we zo snel al over de 100 volgers zijn! En handig hè, dat je nu gelijk op de hoogte bent van de design team creaties! En er staan nog veel schitterende creaties op de planning dus hou je email en het blog in de gaten….

Maar jullie wachten nu natuurlijk op de winnaar van onze eerste blogcandy…. en dat is geworden b.vanderkeijlen. Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Candy!! Je kunt een email sturen naar Info@hobbycompleetdeduif.nl met je gegevens.

en dan nu onze 2e Candy! En weer kun je een cadeaubon winnen van Hobbycompleet de Duif en hoe leuk is dat! Je kunt zelf iets uitzoeken in onze (web)winkel met groot assortiment.

Wat moet je daarvoor doen? Je wordt volger van dit blog (als je dat nog niet bent) dit doe je door je per email in te schrijven aan de rechterkant van dit blog.En je laat een reactie achter onder dit bericht. Ben je al volger dan laat je alleen een reactie achter. We verloten de Candy bij 500 volgers.

Natuurlijk kun je dit blogbericht delen met je (fb en blog) vrienden. Des te sneller zijn we bij de 500 😉

Veel succes allemaal!

Groetjes van het team Hobbycompleet de Duif

 

Comments 82

Geef een reactie