Vijvers, kikkers en waterlelies

Hallo allemaal,

Ik was bevoorrecht om met de nieuwe artikelen van Marianne Design van maart wat te mogen maken als voorbeeld.

Samen met DDBD en het super mooie Papicolor cardstock heb ik er deze kaart van gemaakt.

De basis is de anjerwit DDBD mal met daarop designpapier. Stans de Ronde mal en waterlelie  uit anjerwit en spons met distress inkt, knip het ronde plaatje uit en plak in het midden van de stans. Knip het vierkante plaatje uit en mat dit op anjerwit. Stans de bloemetjes, bladeren van de waterlelie en de sigaren uit legergroen en spons met inkt. Stempel de kikkertjes, kleur in en knip met een heel klein randje uit. Plak nu alles op de DDBD kaart zoals op de foto en maak er een kleine standaard achter. Maak een strik van organza en plak plakparels in de bloemetjes.

Groetjes Thea

Boodschappenbriefje de Duif

DDBD

Creatables LR0409

Creatables LR0457

Creatables LR0460

Clearstamps HT1617

Decoupagevel IT594

Distress inkt peeled paint. worn lipstick, walnut stain

Comments 5

Geef een reactie