Hier komt de Lente!

Hallo iedereen,

Vandaag heb ik voor jullie een vrolijk lente label, heel veel kleur en een echte bloemenweelde (Carabella studio stamp Pavots rigolos by azoline) en daarbij een lieftallig  lente tafereeltje van stampendous!!

Een echte kaart om mee te relaxen alles werd ingekleurd met de zig markers . De inkleuring van de mooie bloemen stempel van “Carabelle Studio stamps”werkt echt therapeutisch ! Alles werd gestempeld met Versafine onyx black en goed gedroogd met de heat tool,  omdat de bloemen stempel groot is heb ik averechts gestempeld, dus de stempel werd platgelegd en beïnkt , daarna nam ik een kaart in aquarel papier en legde dit boven de beïnkte stempel , ik heb goed gedrukt zodat de volledige tekening   op  de kaart staat, dan pas heb ik de achtergrond gekleurde met dylussions inkten , de inkt lichtjes gespoten over gans de kaart, direct gedept  met keukenrol de bloemen volledig met bleek ontkleurd  en alles goed  gedroogd met de heattool en daarna terug ingekleurd met “ZIG clean color real brushes “.Het vogeltje werd met een touwtje aan de tak vastgemaakt en kan dus vrij rond vliegen! onderaan zien jullie een strook met de bloemetjes van het zelfde stampendous stempelset als de vogeltjes , ingekleurd en uitgeknipt en met 3D  tape opgeplakt. de kaart werd vervolgens op zwarte cardstock gemat, de tekst werd met witte embossingpoeder  neergezet op een apart zwart label van 1,5 cm en vervolgens met een gele ZIG marker gekleurd!

Ik hoop dat jullie dit label leuk vinden en ik  jullie wat heb geïnspireerd met deze lente kaart!

De gebruikte materialen volgen nu:

Zwarte inkt : Versafine onyx Black

dylusions sprays : cut graslondon blue

stempel van Carabelle-studio :” Pavots rigolos by Azoline”

stempel van stampendous : “Spring tweets”

zig markers :Fl YellowFl OrangeOrangeBright Yellow

                     Fl Pink  PinkLigh CarmineFl Green

witte embossingpoeder : White pearl

witte sharpie voor accentjes!

en nog eentje !

Deze lente kaart had ik oorspronkelijk bedoeld als geboortekaart, maar ik ga nog even wachten met het toevoegen van felicitaties tot een gepaste gelegenheid zich voordoet en daarna de juiste tekst te voorzien.

De achtergrond werd hier gemaakt met distress inkten,  ik ben begonnen met een cirkel uit te snijden uit maskingtape en deze te gebruiken als sjabloon , de cirkel met blauwe tinten gevuld ,  de kaart  werd  horizontaal afgeplakt boven en onder de cirkel , de cirkel beplakt met maskingtape (uitgesneden) en groene tinten aangebracht op het overgebleven witte gedeelte van de kaart,in het midden heb ik met de achtergrond stempels van Paper Artsy gewerkt , het blad van deze stempelset heb ik met een beetje bleek bevochtigd om zo de witte afdukken van het blad te krijgen op het groene gedeelte.

Daarna heb ik nogmaals mijn dylussion sprays gebruikt  , ik heb een wit blad stempelpapier beïnkt met blauwe en bruine inkt en de zout techniek toegepast, ( dwz, hier en daar wat grof zout op de  kleuren gestrooid en aan de lucht laten drogen, daarna het zout van het papier geschud, en dan krijg je een prachtig gevlekt  resultaat) Als alles gedroogd was heb ik de vogeltjes gestempeld en uitgeknipt, maar ik vond ze nogal donker, dus met een babywipe en wat bleek, hier en daar gedept op de vogeltjes om  het verrassend resultaat dat jullie hierboven kan zien te bekomen, de bloemetjes werden ook gestempeld, uitgeknipt en ingekleurd met de Zig markers!

De gebruikt materialen volgen nu :

                                                      Versafine onyx blac

Achtergrond : Distress inkten :     Salty Ocean

                                                       Broken China

                                                       Mermaid lagoon

                                                       Crushed Olive

                                                       Peeled paint

                                                       Mowed lawn 

Vogeltjes:      Dylussions inkt :     Melded Chocolate

                                                       Vibrant Turquoise

                                                       London Blue 

Bloemetjes :  Zig Real Brush :       Fl.Yellow

                                                        Fl.Orange   

       gellypen voor accentjes:         Moonlight-Fluo-oranje

                                                                                                             Moonlight -Fluo-geel                                                                                                                                 Moonlight-fluo-groen

stempels : stampendous : “Spring tweets”

                 paper artsy :     Rubberstamp E3 Lin Brown

Hopelijk maken jullie ook een lentekaartje, nog een hele fijne lente tijd!

Groetjes

Maria

Comments 3

Geef een reactie