Jij Bent Meer Waard Dan….

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien met een leuke stempel van CC Design. Ik ben zo weg van die mooie CC Design stempels, en ze dan heerlijk inkleuren met mijn Zig’s, zoals ik dat bij onderstaande kaart ook heb gedaan.

Ik heb voor deze kaart een mal van DDBD gebruikt. Deze heb ik uit wit cardstock geknipt. Hierop heb ik uit dessinpapier dezelfde vorm geknipt, maar dan een klein maatje kleiner. Beide vormen heb ik bewerkt met een paper distresser en op elkaar geplakt. Uit DP heb ik de rechthoekige mal gestanst en ook nog eens uit wit cardstock. Deze ook op elkaar geplakt en hierop de ingekleurde Leprachaun verwerkt. Hierachter nog een stukje DP geplakt. Daarna de kaart verder opgewerkt met bloemen en takjes en een toepasselijke tekst.

Aan de bovenkant heb ik nog wat kant en een touwtje verwerkt. En je hebt weer een leuke kaart klaar.

Gebruikte materialen:

Ik hoop dat ik jullie weer geïnspireerd heb,

Tot de volgende keer!!

Groetjes,

Comments 3

Geef een reactie