één, twee, drie!!!

Hallo allemaal ,

Vandaag heb ik weer wat “Lente” bij voor jullie, moet je maar denken dat dit reeds in je tuin staat te pronken, wat zijn de “flower Power” stempels van Elisabeth Craft design weer mooi en de dies die hiermee overeenstemmen zijn fantastisch om te gebruiken als je er een mooi wit randje aan wil snijden, heel gemakkelijk en zo gedaan!

De achtergrond  van de  drie kaarten werden op ongeveer dezelfde manier opgebouwd, bij deze kaart  gebruikte ik  hiervoor  pronty mask ” gel lines” legde deze op mijn aquarel papiertje (13cmx13cm) en spoot met distress spray – twisted citron willekeurig over het masker , ik draaide het masker om en maakte nog een willekeurige afdruk op mijn papier, daarna deed ik dit nog een keertje over met distress spray peeled paint! Op de achtergrond werd met distress inkt “marmaid” lagoon de kleine bloemenstempel (zelfde set) gestempeld en de bloemetjes werden ontkleurd met een beetje bleek om de achtergrond een beetje speciaal te maken.

De achtergronden bij deze twee volgende kaarten werden op dezelfde manier opgebouwd maar nu met de Mask stencil Pronty “gel Bubbles” en de distress stains ” Twisted citron en “Peacock feathers” dan werden op de achtergrond nog wat bloemetjes gestempeld om de achtergrond een interessantere look te geven

Van deze twee kaarten zou je zelfs één mooie grote kaart kunnen maken! De bloemen werden op een apart aquarel papier gestempeld en ingekleurd met de Zig markers , bij de bovenste kaart gebruikte ik de perfect passende en goed snijdende dies van de ” flower Power ” bij de twee volgende kaarten sneed ik de bloemen zelf uit, ik moet toegeven dat het heel wat vlugger gaat met de dies!!

Voor de stengels gebruikte ik een papier met gelly print dat ik nog liggen had, de blaadjes  en de vlinders en de tekst “the earth” zijn stempels van Carabelle Studio stamps en werden rechtstreeks op hun plaats gestempeld en dan met een beetje bleek wit gemaakt enkel de vlinder op de bloem werd op een apart papiertje gestempeld , uitgeknipt en verhoogd opgeplakt op de bloem!

Hier volgt even een lijstje van de gebruikte materialen :

stempels en dies : Elisabeth craft design ” Flower-Power”

                          Carabelle Studio Stamps ” the earth has music”

                                                             “Je connais une fleur”

Op de achtergrond : de stempel :  Penny Black ” First Blush”

Distress Stain : ” Twisted citron” (1-2-3)  –  “Peacock Heathers”(2-3) “Peeled paint”(1) 

Versafine Onyx black :

Distress inkt : “marmaid lagoon”

Zig markers : roze bloem : –  Fl Pink  –  Pink

       oranje bloem (1)  :  Oranje  –  Bright Yellow

       Blauwe bloem (1 – 3 ) : light blue  –  cobalt blue  –  light Violet

      roze bloemetjes (1) : light Violet  – Pink

      oranje – roze bloem(3) : fl oranje oranje fl PinkPink

                                    fl green Emerald green

Masks stencil  :” gel Bubbles “  –  “gel lines”

Hopelijk vinden jullie mijn kaarten leuk en kon ik jullie wat inspireren!

Groetjes

Maria

Comments 5

Geef een reactie