Branch with birds.

Hoi allemaal,

Met de mooie stempel van Nellie’s Choice “Branch with birds” ga ik vandaag aan de slag!
Ik neem mijn basiskaartje en plak de regio’s af die wit moeten blijven voor ik mijn gekozen kleuren erop begin te sponzen.

Voor mijn eerste kaartje ga ik voor een zonsondergang. Ik begin met de lichtste kleur en werk zo naar donkerder toe.  Zodra ik tevreden ben met het resultaat verwijder ik de tape, leg ik mijn kaartje in mijn misti en stempel de silouette en tekst op het kaartje.

Voor het 2de kaartje ga ik voor een gebergte, ik knip het silouette van de bergen uit wat kladpapier welke ik gebruik om de bergen te sponzen. Wederom leg ik, zodra ik tevreden ben met het resultaat, het kaartje in de misti voor het stempelen van de silouette en tekst.

Groetjes,

Gebruikte materialen:
* Nellie’s choice Clear stamp silhouet Brach with birds-1 SIL010 art. nr. 130510/2410
Elizabeth craft designs Dream sentiments clear stamps art. nr. CS024
* Memento Tuxedo Black art. nr. ME-000-900

* Memento dew drop Dandelion art. nr. MD-100
* Memento dew drop Tangelo art. nr. MD-200
* Memento dew drop Rhubarb Stalk art. nr. MD-301
* Memento dew drop Toffee chrunch art. nr. MD-805
Mariane design The stamp master craft tape non permanent art. nr. LR0010
* Misti Laser Etched art. nr. CASE-PACK-MISTI
* Ranger Mini ink blending Tool art. nr. IBT40965 

Comments 3

Geef een reactie