En nog wat bloemetjes!!

Vandaag heb ik gewerkt met Distress Oxide  en de bloemen stempels ” Eclectica 3 -EKD O6″ van Paper Artsy!! En ziehier het resultaat ! Ik ben begonnen met het afdrukken van de bloemen op aquarel papier en heb hiervoor de MISTY gebruikt als hulpmiddel, omdat aquarel papier de neiging heeft je eerste afdruk toch niet 100% goed weer te geven, zeker als je inktpad niet zo nieuw meer is, maar geen nood met de MIsty kan je het helemaal goedmaken! Deze werden dan eerst mooi ingekleurd voor ik aan mijn achtergrond begon, dan heb ik de achtergrond kleurtjes gekozen die mijn bloemen nog mooier zouden doen uitkomen! Hier  een stap voor stap voorstelling van hoe ik aan mijn achtergronden ben gekomen!

deze materialen  + een water verstuiver (sorry vergeten te fotograferen) werden gebruikt voor mijn achtergronden

met een brayer heb ik de inkt op mijn aquarel papier aangebracht en daarna met water verstuiver over gesproeid tot het resultaat me aanstond en alles goed gedroogd met een heat-tool!!

met sjabloon en bleek gedeelten terug ontkleurd en goed gedroogd!

daarna met dezelfde sjabloon en de gewenste kleur Distress oxide  terug overgegaan! en nogmaals met water gesproeid tot het resultaat me beviel en gedroogd met heat-tool !

met dylussion inkt wat druppeltjes op gezet , deze geven echt een mooi effect op de oxide!

daarna met de grote bloemenstempel en versamark gestempeld en met witte embossingpoeder en een heattool de bloemen mooi op de achtergrond laten uitkomen

en hier het resultaat , twee kaartjes met de super vrolijke bloemen stempels van Paper artsy!

Gebruikte materialen :  stempels  : Paper Artsy ” Electica 3 – EKD 06″

Misti :

Heattool

inkten : VersaMark

            Versafine : black

dylussions inkt : pure sunshine

Distress Oxide : Fossillized Amber  –  Spiced Marmelade  –  Fired Brick  –  Wilved Violet

Zig : voor inkleuren van de bloemen : Fl Yellow  –  Yellow  –  lemon Yellow  –  Oatmeal  –  Orange  –  Deep Violet  –  Light Violet  –  Purple  –  Scarlet Red –  bright yellow

                       Hopelijk kunnen jullie hier wat mee!! Nog heel veel stempelplezier en hopelijk tot later!

Groetjes !

Maria

Comments 3

Geef een reactie