Beautiful

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik deze kaart voor jullie. Ik vind deze bloemen fantastisch en zal nog wel een aantal projecten maken met deze PaperArtsy stempelset. (Link beneden !).

Ik heb de eerste bloem gestempeld op aquarel papier en op masker papier. Daarna de bloem gemaskerd en nog 2 keer gestempeld en de blaadjes toegevoegd. Ik heb daarna het geheel ingekleurd met Zig Clean Color Real Brushmarkers. Als laatste heb ik een (gedeelte van) tekst van Visible Image toegevoegd. Het paneel heb ik daarna op een blanco kaart gelijmd.

Materialen :

Stempels:

Visible Image : Own it

PaperArtsy Eclectica, ontworpen door Kim Dellow, EKD06

Zig Clean Color Real Brush Markers: 051-Lemon Yellow, 050-Yellow, 052-Bright Yellow, 070-Orange, 023-Scarlet red, 026-Light Pink, 025-Pink, 027-Dark Pink, 041-Light Green, 043-Olive Green, 036-Light Blue.

Tot gauw !

 

Comments 2

Geef een reactie