May all of your dreams come true.

Hallo allemaal,

Wat fijn dat jullie er weer zijn!
Vandaag mijn eerste poging om met de geweldige Distress Oxide inkt te werken.  Allemaal een beetje nieuw dus houden we het simpel!
Ik kies voor de kleuren wilted violet, faded jeans en broken china welke ik op rechtstreeks met de inktpad op mn craftsheet smeer en daarna verstuif ik er water op. Ik neem een stuk op maat gesneden aquarelpapier en dep het in de inkt om zo de kleuren op te nemen.  Daarna droog ik de inkt met een heat tool.  Ik doe dit enkele keren tot ik tevreden ben met het resultaat.

Ik zorg dat mijn papier zeer goed gedroogd is met behulp van de heat tool.  Daarna sprenkel ik nog enkele druppels erop die ik bijna onmiddellijk terug opneem met een stukje keukenrol. Hierdoor ontstaan de lichtere vlekken.  Wederom zorg ik dat alles zeer goed droog is met de heat tool.

Als afwerking kies ik voor de stempelset “Dream Sentiments” van Elizabeth craft designs voor een passende tekst en enkele sterren.
Ik besluit i.p.v. te stempelen ze erop te embossen met goud embossingpoeder zodat het mooi uitspringt!

Voor dat ik het resultaat aan mijn kaartje hecht spons ik nog met zwarte inkt langs de rand zodat het geheel nog meer naar voren springt.
En klaar is kees 😀

Groetjes,

Gebruikte materialen:
* Elizabeth Craft Designs Dream Sentiments clear stamp art. nr. CS024
* Distress Oxide Broken China art. nr. TDO55846
* Distress Oxide Faded Jeans art. nr. TDO55945
* Distress Oxide Wilted Violet art. nr. TDO56355
* WOW Embossing powder Gold Rich art. nr. WC04R
* Ranger Embossing ink pad Clear – alternatief: VersaMark watermerk inkt art. nr. VM-000-001
* Misti Laser Etched art. nr. CASE-PACK-MISTI
* PMA basics heat tool art. nr. PMA4012000E

Comments 4

Geef een reactie