A good friend is like…..

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een simpele kaart laten zien met een van de leuke stempels uit de CC Design collectie. Het is een kaart voor een speciale vriend geworden. Deze hebben we allemaal wel eens nodig, en als blijk van waardering kan deze kaart gestuurd worden.

Op deze kaart heb ik 3 vensters naast elkaar gemaakt uit dessinpapier, met de passe partout mallen van Marianne Design. Daarna heb ik op watercolor paper 2 keer de 4-leaf-clover-puppy gestempeld en ingekleurd met Zig Cleancolor markers. Ook heb ik een toepasselijk tekst gestempeld. Deze 3 afbeeldingen heb ik achter de passe partouts geplakt en dit geheel op een witte rechthoekige kaart verwerkt. Hier en daar nog een paar klavertjes vier en lieveheerstbeestjes, en de kaart is klaar om verstuurd te worden. Hieronder volgt nog een lijstje met de gebruikte materialen :

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en tot gauw!

Comments 1

Geef een reactie