Kleuren met de ecoline brushpen

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een blogbericht gemaakt omdat ik een YouTube filmpje heb opgenomen wat ik jullie heel graag wil laten zien. In dit filmpje laat ik 3 verschillende technieken zien hoe je kunt kleuren met de ecoline brushpen. Weet je dat je je ook kunt abonneren op ons YouTube kanaal? Zo hoef je niets te missen 🙂 ,ben je altijd snel op de hoogte en kun je gemakkelijk terug kijken als je inspiratie zoekt.

YouTube video:

https://www.youtube.com/watch?v=RjZdv0ajLZw

De voorbeeld tags die ik laat zien zijn gemaakt met de onderstaande materialen:

Ecoline brushpen set van 10 aanbieding!
Ecoline brushpen los
(Water)penseel
Canson mixed media papier
Crealies stans tag
Versafine (zwarte stempel inkt)
Penny Black stempel 40-507
Viva decor achtergrond stempeltjes 4003 158 00
Versamark embossing inkt
Zwarte embossingpoeder
Distress inkt

Ik hoop dat het jullie ook inspireert, veel kleurplezier! Heb je vragen… stel ze gerust!

Lieve groetjes,

Comments 1

Geef een reactie