Let’s Party!!

Hallo allemaal,

Ik maak al heel lang kaarten, een heerlijke ontspanning om te doen. Ik maak het liefst kaarten met veel stansen, lintjes, bloemetjes en een leuke afbeelding erop. Soms stap ik even uit mijn comfortzone en ga ik bezig met alleen veel kleurtjes en stempels. Ook heerlijk om je gedachten even te verzetten en je eigen gevoel te volgen. En zo is onderstaande kaart ook ontstaan. Vlinders zijn mijn lievelingsdiertjes, die kunnen ook zo gedachteloos rond fladderen. Daarom zijn ze ook (bijna) altijd wel terug te vinden op mijn creaties.

Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met Ecoline Brush Pens. Ik heb wat kleur aangebracht op mijn craftsheet en met water besprenkeld en daar het papier door heen gehaald. Dit heb ik kleur voor kleur gedaan, tot ik tevreden was. Daarna heb ik er met magenta een vlaggenlijn op aangebracht met daarnaast natuurlijk een mooie vlinder. Op de vlaggenlijn heb ik tekst gestempeld en de vlinder heb ik ingekleurd met Zig Clean Color Markers. Ook weer op een craftsheet wat inkt aangebracht en verdund met water en met een (lege) waterbrush de vlinder ingekleurd. Ik heb nog even wat sterretjes gestempeld met Memento Inkt in dezelfde ondergrond kleuren om het een geheel te laten blijven. Bovenaan de kaart heb ik een scheurtje gemaakt en de kaart nog omlijst met een paar lijntjes en wit Cardstock.

En dan is de kaart klaar om verstuurd te worden. Hieronder nog even een lijstje met materialen die ik heb gebruikt :

 

Tot gauw!

 

Geef een reactie