Stempel eens een bloemetje op restpapier !

Vandaag twee kaartjes met een achtergrond uit gerecycleerd keukenrol, als ik mijn dylussions inkten gebruik leg ik hieronder steeds een stuk keukenrol, dit geeft dan altijd zo’n mooie vlekken op het keukenrol papier , de stukken die ik wel mooi vind  hou ik dan ook bij in een doos, en zo nu en dan komt dit dan weer goed van pas als je eens een andere achtergrond wil ! De kaartjes zijn van  stevig aquarel papier en met mod podge kleefde ik de mooie achtergrond op het papier! De bloemen bracht ik hier aan met  de hulp van mijn Misti daar  Mod Podge een bijna ondoordringbaar laagje over je papier legt is het anders onmogelijk om de afdruk van je bloem in één keer mooi op je papier te zetten, de bloem zelf werd  meerdere keren op aquarel papier afgedrukt en steeds op dezelfde manier ingekleurd met de Zig markers  en dan uitgeknipt en in laagjes  terug in elkaar gezet , de bloemen geven dus een mooi reliëf op je kaart! Ik heb gestempeld met archival inkt ! Alles gemat op bijpassend cardstock!

Gebruikte materialen : keukenrol –  dylussinspray lemon Zest – DS pure sunshineDS squeezed orangeDS Cherry Pie  – Archival ink jet blackMod Podge –                                MISTIaquarel papierZig orangescarlet redfl yellowfl orangebright yellowred

 stempels : Penny Black : dynamicred blush

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb , nog heel veel stempelplezier!

Groetjes

Maria

Comments 2

Geef een reactie