Bedankt

Lieve mensen,

Vandaag, na een lange tijd, weer eens een kaartje van mij hier op het blog van Hobbycompleet De Duif.

Ik mocht aan de slag gaan met het prachtige nieuwe papier ‘The Sofiero Collection’ van Maja Design en een aantal geweldige nieuwe producten van Studio Light. De tag en de stempel ‘Bedankt’ die ik gebruikt heb, zitten in de ‘Stamps & Die Cut’ set BASICSDC04. Super handig: stempels en een stans die heel leuk met elkaar matchen. De banner en de bloemetjes zitten in de Cutting&Embossing set STENCILSL39.

Het vintage plaatje dat in het papier van The Sofiero Collection zit heb ik gestanst met de tag. Daarna heb ik de tag gemat op twee laagjes papier. Door deze drie laagjes een gaatje gemaakt en dit op een basis van meerdere laagjes papier geplaatst. Door het gaatje een lintje en onder de tag een kantje. Over het plaatje de tekst op een banner bevestigd en vervolgens twee maal het kleinste bloemetje gestanst en geëmbost. Alle randen en de geëmboste gedeeltes bewerkt met distress inkt Pumice Stone.

Bedankt voor je bezoekje aan ons blog en graag tot een volgende keer!

Lieve groet,

 

Comments 1

Geef een reactie