Follow your dreams

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik kaartje om te laten zien.

Ik heb voor de achtergrond een gelli print gemaakt. Hierin zie je blaadjes verwerkt; dit is gedaan door een stempel in de natte verf op de gelliplate te drukken. Wel meteen je stempel schoonmaken.

Ik heb daarna de achtergrond lichtjes bestempeld en hiervoor heb ik oranje Distress Oxide Inkt gebruikt. Ik heb ook was zwarte spetters aangebracht.
De Tim Holtz vogeltjes blijven leuk, vind ik, dus vandaag heb ik deze maar weer eens tevoorschijn gehaald. Hij is zowel op de achtergrond als op wit card stock gestempeld. Ik heb hem gekleurd met Copic Markers, uitgeknipt (zonder pootjes en krullen) en toen op die op de achtergrond geplakt. Zo heb je toch alle details. Als laatste wat details toegevoegd zoals de doodle lijntjes langs de rand en de tekst. Ik heb daarna het afgewerkte kaart paneel op een witte kaart geplakt.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Gelli Arts Gelli plate 6 x 6
Amsterdam Acrylverf
zwarte pen
Distress Oxide Inkt
Copic Markers

Stempels:

Tim Holtz Bird Crazy CMS212
Tim Holtz Leaf Prints CMS273
PaperArtsy ELB34

Tot de volgende keer !

 

Comments 1

Geef een reactie