Zomer bloemen!!

Hallo stempelaars,

Vandaag heb ik voor jullie drie kaarten  met  stempels uit de Penny Black collectie, drie zeer verschillende kaarten gemaakt met dezelfde bloemenstempels, maar met andere materialen !

 

 

De eerste kaart is volledig gemaakt met de nieuwe distress Oxide inkten, ik bracht de inkt aan zoals ik alle distress inkt aanbreng nl met een Ink blendingtool en blendingfoam, de drie kleuren die ik gebruikte werden op willekeurige plaatsen aangebracht , daarna gebruikte ik de bloemen stempel van Penny Black ” a moment in time ” en een beetje bleek om het mooie effect op mijn achtergrond te  creëren , met oranje distress inkt stempelde ik twee maal de bloem “dynamic” op mijn achtergrond  deed wat van de reeds gebruikte distress-oxide kleurtjes op een acrylblok om deze met een penseeltje af te nemen en zo mijn bloemen in te kleuren, de kern van de bloemen heb ik met een oranje gellypen wat geaccentueerd !

Voor de tweede kaart gebruikte ik dylussions inkten en “mask stencil gel lines”,  hierop stempelde ik met zwarte inkt de bloem “dynamic” op drie verschillende plaatsen op de kaart , en op een ander aquarelpapier  stempelde ik de bloem  nogmaals 3 X, met “Zig markers “heb ik vervolgens de bloemen op het witte aquarelpapier ingekleurd in de kleuren van een echte “klaproos” en heb ze daarna uitgeknipt en op de juiste plaats, op mijn mooie achtergrond geplakt met Tacky glue !

De derde kaart vond ik persoonlijk de meest moeilijke om te doen, hier gebruikte ik weer de stempel van Penny Black “a moment in time”  die ik  op aquarel papier stempelde   met de hulp van mijn MISTI en distressmarkers, ik gebruikte de markers rechtstreeks op  mijn stempels om zo met de hulp van mijn Misti één voor één de kleuren aan te brengen op mijn papier, tevens gebruik makend van het voorbeeld op mijn stempelverpakking (heel handig), daarna zette ik met een willekeurig sjabloon de sterretjes en de zeshoekjes  op willekeurige plaatsen, de teksten zijn oude tekst stempels!

Ik hoop weer dat ik jullie kan inspireren, nog heel veel stempelplezier en tot weldra!

Groetjes

Maria

Gebruikte materialen : aquarel papier

1e kaart : distress oxide : worn lipstick spiced marmeladevintage photo

distress inkt :  spiced marmelade

stempels : Penny Black :  cling stamp “ a moment in time ” en ” dynamic “

2de kaart : dylussions inkt : “Lemon Zest ”

stempel : “dynamic”

zwarte inkt : “archival black”

Zig :    orange  – Carmine RedFl yellowBright Yellow

Tacky glue

3de kaart : Misti

Distress markers : Walnut Stain Mowed Lawn Candied Apple Abandoned Coral Ban door Fired Brick Picked Rasberry

Distress inkt : abondoned Coral –  memento bamboo leaves

Comments 3

Geef een reactie