Glow in the dark card!

Hallo allemaal,

Vandaag weer eens iets anders, wat dachten jullie van een “glow in the dark” kaartje?
Klinkt moeilijk?  Nee echt niet, we houden het zeer simpel.

We nemen nog eens de stempelset “stylish script” van creative expressions erbij, gewoon omdat ze super tof zijn!
Met VersaMark watermerk inkt stempel ik het woord “Hello” op witte cardstock en hier strooi ik de glow in dark emossing poeder van WOW op.  Met de heat tool set ik de embossingpoeder.

   

Dan haal ik mijn distress oxides boven en spons de kleuren op mijn kaart.
Zodra ik alle kleuren heb aangebracht ga ik te werk met water, ik spray en verstuif water op de kaart, tussendoor droog ik met de heattool of gebruik ik een tissue om hier en daar inkt op te nemen.  Ik doe dit net zo vaak tot ik tevreden ben met het resultaat.
Nu rest enkel het resultaat op mijn standaard kaart te bevestigen!

  

Om jullie het effect aan jullie te tonen heb ik geprobeerd een foto te maken in het donker van de oplichtende “Hello” de foto is een beetje wazig maar geeft jullie een idee van het resultaat!  De Wow embossing gloeit echt heel helder op en geeft dat extra special feeling aan je kaart waar de ontvanger aangenaam verrast van zal zijn.
Denk eens aan alle toffe kaartjes die je hiermee kan maken,… Het hoeft uiteraard niet altijd tekst te zijn hé, oplichtende sterren of hartjes, bloemen of zelfs figuurtjes!  Ga zelf aan de slag en deel je creaties, ik ben benieuwd en wil ze heel graag zien.

Groetjes,

Gebruikte materialen:
* Creative Expressions clear stamp set “Stylish script” art. nr. CEC820
* WOW embossing powder glow in the dark art. nr. WN01R
* VersaMark Watermerk inkt art. nr. VM-000-001

* Distress oxide cracked pistachio – TDO55891
* Distress oxide peeled paint – art. nr. TDO56119
* Distress oxide fossilized amber – art. nr. TDO55983
* Distress oxide broken china – TDO55846
Ranger Mini ink blending Tool art. nr. IBT40965
* PMA basics heat tool art. nr. PMA4012000E  

Comments 1

Geef een reactie