Birthday

Goedemorgen lieve Duif-liefhebbers,

Vandaag kom ik met een kaartje met het mooie Designpapier ‘The Sofiero Collection’ van Maja Design en een paar gave nieuwe stempel-met-stans-sets van Studio Light.

Het stempeltje heet ‘Bear on Flower’ en is van Wild Rose Studio (CL484). Ik heb deze stempel gekleurd met mijn Copic Markers. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

Beer: E70/71/74/77
Bloemen en vlinders: R81/83/85/89
Stengels: YG61/63/67
Kern bloem: Y11/13

Rondom de stempel heb ik de grote stempel uit de ‘Stamps & Die cut Studio Light BASICSDC04’ gebruikt. De tekststempel en de maandstempel en stans komt uit de set Stamps & Die cut Studio Light BASICSDC06. De teksten zijn gestempeld met de stempelinkt ‘Versafine Onyx Black’. Heerlijke inkt die heel secuur stempelt.

Leuk dat je even langs waaide, hier op ons blog! Graag tot snel weer!

Groetjes,

Geef een reactie