Welcome little one

Hallo blogvolgers,

Natuurlijk staat er ook voor vandaag een inspiratiekaart voor jullie klaar op het blog. Het is er eentje met het bijna alléén maar materialen van het merk My Favorite Things

De basis heb ik gemaakt met de Die-namic set Blueprints 31. Bijna alle stansjes van deze set zijn afgewerkt met een mooi stik-steek randje. Al vaker heb ik stansen met dit randje gebruikt, maar die Dies van My Favorite Things komen allemaal in 1 keer mooi uit mijn stansmachine. Sommige andere merken moet je wel twee of drie keer door de machine halen voor elk detail is uitgestanst.

Het gave van deze set is het gedeelte waar de cirkel is uitgestanst. Daar kun je natuurlijk een mooie tekst in stempelen, of een leuk stukje design papier in plaatsen… Maar, er is iets veel leukers!!!

Want hier passen de Shaker Pouches van MFT perfect in en zo maak je, in een handomdraai, een mooie schudkaart.

Het lieve beertje is ingekleurd met Copic Markers op Perfect Colouring Paper. De nummers die ik heb gebruikt zijn E30, E31, E34, E35 en E37 en de oortjes met R20 en R22.

Gebruikte materialen uit de shop zijn:

My Favorite Things Die-namics Blueprints 31

My Favorite Things Die-namics Friends Furever

My Favorite Things Shaker Pouches – 2” Circle

Glitterset Blauw

Copic Markers

Perfect Colouring Paper

Magenta Nuance – Royal Blue

Magenta Nuance – Ocean

Schut Aquarelblok Terschelling Glad 18×24 cm

Heattool

Stempelkussen VersMark

WOW Embossing Powder Opaque Whites

Met de kleuren Ocean en Royal Blue van Magenta Nuance heb ik zelf het ‘design papier’ gemaakt van deze kaart. Deze prachtige pigment poeders zijn geweldig om mee te spelen en pakken elke keer weer anders uit.

De tekstjes komen volgens mij van een al oudere lijn van Marianne Design. Cute- Sweet heb ik met VersaMark gestempeld en daarna bestrooid met Embossing poeder.

Zie je de mooi details van het stik-steekje? Perfect uitgestanst…

Ook de banner, waarop staat: cute- sweet, is met de Blueprints 31 gemaakt!

Dit was het voor vandaag! Hoe leuk is het om weer schudkaarten te maken. Hopelijk gaan jullie er ook weer vrolijk op los schudden met elkaar en zien we jullie resultaten op de facebook pagina van Creatief met Hobbycompleet de Duif voorbij komen!

Fijne dag allemaal!

Geef een reactie