Live in the moment….

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie weer een creatieve uitspatting van mij laten zien. Als ik in mijn comfortzone werk maak ik voornamelijk kaarten met papier en stansen van een aantal bekende merken. Maar voor een paar weken terug heb ik de mooie stempels van Penny Black ontdekt, en merk ik dat ik het steeds leuker begin te vinden om ook eens buiten mijn comfortzone te werken. Zo is onderstaande kaart ontstaan.

De portrait-lijn van Penny Black vind ik geweldig! Ik heb voor mijn creatie haar op Schut aquarelpapier gestempeld met Versafine onyx black. Met mijn Derwent Inktense potloden ben ik haar gaan inkleuren. Als eerste begon ik met de haren. Toen ik deze te bruin vond, ben ik er kleur in gaan aanbrengen, net zolang tot ik tevreden was. Tussen de verschillende lagen heb ik het werk eerst laten drogen. Daarna volgde het gezicht. Het is gewoon verstand op nul en heerlijk kleuren, wat ik toch erg graag doe en de Derwent Inktense werken heerlijk mee.

De achtergrond heb ik gemaakt op het papier van Strathmore Mixed Media. Met Distress Oxide heb ik de ondergrond gemaakt en met een mask van DDBD de wolken aangebracht. De bloemen van Chocolate Baroque gestempeld en ingekleurd met Inktense potloden. Ook heb ik nog wat lijntjes rondom getekend en de ondergrond bewerkt met witte stipjes en spetters. Toen heb ik de dame uitgeknipt en op de achtergrond geplakt. Nu lijkt het net of ze in een veld met bloemen staat. De tekst is van Tim Holtz.

In de winkel en webwinkel van Hobbycompleet de Duif kun je de volgende door mij gebruikte artikelen vinden :

 

Veel kleur en stempel plezier en tot de volgende keer!

Geef een reactie