Baby coming soon

Goedendag lieve mensen,

Vandaag een schattig babykaartje op het blog. Een ronde kaart dit keer. Ik maak ze niet vaak, ronde kaarten, maar wat is het effect toch altijd weer leuk. Ik heb voor het snijden van de cirkels de cirkelsnijder CULC-1500 gebruikt. Een apparaatje waar je cirkels in alle maten kunt snijden. Dus niets meer afhankelijk van door producenten gemaakte maten stansen, maar gewoon zelf de juiste maat opzoeken (tot en met 17 cm doorsnede) en snijden maar.Ook op dit kaartje heb ik weer de papiercollectie ‘The Sofiero Collection’ van Maja Design gebruikt. En nog verveeld het niet. Vanwege de vele kleurschakeringen kun je er vele kanten mee op.Het plaatje van het schattige baby’tje heb ik op Pinterest gevonden. Het walhalla om ideetjes op te doen!

Voor het maken van de kaart heb ik verder nog de volgende producten gebruikt:

Stamps & Die cut Studio Light BASICSDC05
Cutting & Embossing Stencil Studio Light SL39
Takje ‘Creatables Anja’s Leaves 2
Bloemetjes Joy 6002/0025
Ronde mal Craftable CR1248 Marianne Design
Stempelinkt Versafine Onyx Black

Leuk dat je hier even was. Nog een hele fijne dag!

Lieve groet,

Geef een reactie