Live Your Dreams….

Hallo allemaal,

Studio Light heeft weer een prachtige serie stansen, papier en stempels uitgebracht, genaamd Summer Feelings. Maar ook hebben ze weer hele mooie achtergrond stempels in de SL Basic lijn uitgebracht. En ik mocht hiermee aan de slag.

Ik heb voor deze kaart de stempel met de bloemenvaas gebruikt. Eerst heb ik op het papier van Crafters Companion, PaperArtsy Infusions aangebracht en met water besprenkeld. Zo ontstaat er een unieke achtergrond. Dit heb ik laten drogen en daarna heb ik de mooie background stamp erop gestempeld met behulp van mijn Misti en Versafine Onyx Black inkt. De bloemen en de vaas heb ik ingekleurd met Zig Clean Color markers, in kleuren die bij de achtergrond passen. Op een ander stukje papier heb ik met letterstempels van Studio Light, tekst gestempeld, uitgeknipt en op de kaart geplakt. Met een fineliner nog een streepaccent aangebracht. De kaart heb ik op zwart en groen papier gemat en om er een mooie rand om te krijgen heb ik de Mini Perfect Layers gebruikt.

Meer heeft deze kaart niet nodig.

Mijn gebruikte artikelen zijn te verkrijgen in de (web)winkel van Hobbycompleet de Duif :

Creatieve groetjes,

Comments 2

Geef een reactie