Enjoy Your Summer!

Hallo allemaal,

Aan mij weer de eer om een kaart te laten zien. Studio Light heeft weer een prachtige serie stempels uitgebracht en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Het is een zomerse stempel uit de Summer Feelings serie.

Ik heb in de hoeken eerst de stempels gestempeld. Daarna heb ik een vierkante mal van Marianne Design op het papier gelegd en de mal omgetekend met potlood. Daar waar de mal niet mag snijden, heb ik delen van de stempel uitgeknipt. Als je de vierkante mal op het werk legt, haal je voorzichtig de niet te stansen delen door de mal heen en stans je het vierkant uit. De stempels heb ik ingekleurd met Zig Clean color markers.

In de lege hoeken heb ik de lijnstempels afgedrukt, deze horen ook bij deze serie. Achter het stempelwerk heb ik een dessinpapiertje verwerkt, ook van Studio Light en heb ik de kaart gemat op een witte kaart. Met de bijbehorende tekst is de kaart af.

Al mijn gebruikte materialen zijn te verkrijgen in de (web)winkel van Hobbycompleet de Duif :

Veel knutselplezier en tot een volgende keer,

Comments 1

Geef een reactie