A Happy Day!

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een kaart laten zien, gemaakt met een van de prachtige achtergrondstempels van Studio Light. Eerst heb ik de achtergrond gemaakt met Brusho. Eerst strooi ik wat brusho op het papier en daarna spray ik er voorzichtig met water overheen. Dit doe ik kleur voor kleur. Ik laat de ene kleur eerst drogen voordat ik met de andere begin, om het in één vloeien te voorkomen, en zo hou je de kleuren helder.

Ik heb de mooie lelie van Studio Light eerst gestempeld en afgeplakt en toen de achtergrond stempel afgedrukt. De lelies heb ik ingekleurd met Zig Clean Color markers. De kaart heb ik daarna gemat op zwart cardstock en dessinpapier. De tekst heb ik apart gestempeld en per woordje uitgeknipt en opgeplakt.

Hieronder een boodschappenlijstje van de gebruikte materialen :

Veel knutselplezier en tot een volgende keer!

Comments 2

Geef een reactie