BE Yourself…

Hallo allemaal,

Sinds kort ben ik helemaal fan van Penny Black, fan was ik al, maar nu helemaal. Er komen steeds mooiere stempels uit, zoals bijvoorbeeld de gezichten. Ik ben aan de slag gegaan met Grace en de bloemen stempel Awaken.

Eerst heb ik links op het papier een Awaken gestempeld. Deze heb ik gemat en daarna Grace gestempeld. Toen heb ik Grace gemat en weer een Awaken gestempeld. Ik heb ze ingekleurd met Derwent Inktense potloden. Heerlijk om mee te werken! En ik heb ze nabewerkt met Faber Castell potloden. De achtergrond heb ik ook gemaakt met Inktense potloden. Rondom Grace heb ik stipjes aangebracht met Copics. Penny Black heeft ook leuke tekst stempels, een daarvan heb ik verwerkt op de kaart.

Je kunt met deze stempels vele kanten op en heerlijk creatief bezig zijn.

Hieronder mijn boodschappenlijstje van de gebruikte artikelen :

Creatieve groetjes,

Comments 1

Geef een reactie