Een trio van ATC’s

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een setje van 3 ATC’s om te laten zien. Met deze set wil ik laten zien dat je heel gemakkelijk een stempel kan aanpassen aan een ander formaat, simpelweg door alleen een gedeelte te gebruiken of zelfs een afdruk op maat te knippen.

Zoals jullie misschien nog weten heb ik vorige maand deze kaart gemaakt:

Met deze zelfde stempel (deze afdruk is één stempel behalve het woord Daydreams) heb ik nu een setje van 3 ATC’s gemaakt. ATC’s worden veel geruild en geswapt en hebben een afmeting van 2,5″ x 3,5″ precies ! In mm is dat 63.5 mm x 88.9 mm.

en hier zijn ze afzonderlijk zodat je ze beter kan zien :

Op wit card stock heb ik acrylverf gebrayerd. Ik heb eerst geel, oranje, roze en blauw gebruikt en daarna wit eroverheen om het wat af te zwakken. Toen ik tevreden was heb ik het card stock in ATC’s gesneden. Daarna heb ik met verschillende kleuren inkt die er mooi bij pasten (roze en grijs in dit geval) de achtergrond hier en daar bestempeld.

Op hetzelfde card stock met Memento Inkt de stempel 3 keer afgedrukt, het meisje en de bloemen ingekleurd met Copic Markers en uitgeknipt wat ik dacht leuk was op het ATC en dat opgeplakt. Hier en daar wat gedoedeld en als laatste woordstickers toegevoegd.

Ik hoop dat ik jullie hiermee inspiratie heb gegeven om eens anders naar je stempels te kijken.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
Amsterdam Acrylverf
roller
Stempels:
PaperArtsy ELB34
Carabelle 60309 – Une femme parmi des fleurs

Leuk dat je er weer was !

 

 

Comments 2

Geef een reactie