Cat with heart.

Hallo allemaal,

Van de vele mooie figuurtjes van Wild Rose Studios (beertjes, draakjes, konijntjes,…) is de kat er eentje van.
Voor dit kaartje gebruiken we de stempel “Cat with heart” in het bijzonder, een schattig katje.

Ik stempel mijn afbeelding met archival inkt jet black op een stukje aquarelpapier.
Archival ink is watervaste inkt en perfect om in combinatie met Zig markers, welke op waterbasis zijn, te gebruiken.

Nu gaan we inkleuren, ik kies de kleuren oatmeal, mid brown en beige en kleur de vacht de kat, op de strepen en punt van de staart, de borst en snoet na, volledig in met de lichtste kleur. Daarna neem ik de overige 2 bruine tinten en trek allemaal kleine streepjes (met een flikkende beweging) in de haargroeirichting mee.  Dit geeft de indruk van een volle en warrige lange vacht. Dan rest nog het neusje en de oortjes die ik zeer licht roze inkleur en haar halsbandje.  Na het inkleuren knip ik het resultaat voorzichtig uit.

Dan neem ik de paper pack Antique Library van Wild Rose Studio.  En prachtige antieke en romantische papier set!
Hier kies ik 2 vellen uit, eentje voor de achtergrond en eentje om samen met wat donker bruine cardstock voor wat accenten aan te brengen.
Ik snij een dunne strook van de vel met het schrift en deze kleef ik op een dunne strook donker bruine cardstock die net is groter is. Dan bevestig ik de vellen papier in volgorde die je op de eerste foto ziet.

Ik voeg nog wat kant toe, enkele pareltjes en roosjes.
Ook het katje wordt nu op mijn kaart gekleefd.

Tenslotte nog wat tekst.  Met de stempel set van “you give me butterflies van my favorite things” stempel ik de tekst “Sending best wishes your way” op een stukje van het accent papier.  Ik stempel deze met Versa Magic dew drop jumbo lava, deze inkt geeft een zeer mooie matte en krijtachtige look en past perfect bij het geheel.
Ik rond 2 tegenoverliggende hoekjes af en de 2 andere laat ik gewoon voor ik het op een net iets grotere stukje donker bruine cardstock bevestig waar ik eveneens dezelfde 2 hoekjes afrond vooraleer ik het geheel linksboven op mijn kaart kleef.  En klaar is ie!

Groetjes,

Gebruikte materialen:
* Wild Rose studio “Cat with heart” art. nr. CL505
* MFT “You give me butterflies” art. nr. CS-182
* Archival ink Jet black art. nr. AIP31468

* Wild Rose Studio 6×6 paper pack Antique Library art. nr. PP040
* Zig Clean color markers set 48 gebruikte kleuren art. nr. RB-6000AT/48V:
gebruikte kleuren:
024 Wine red – 028 pale pink

064 oatmeal – 065 mid brown – 072 beige
* Versa Magic Dew Drop Jumbo Lava art. nr. GD-000-052
* Misti Laser Etched art. nr. CASE-PACK-MISTI

* Fiskars papiersnijder 30cm art. nr. 114977/9893
aquarel papier

Geef een reactie