Love is in the air.

Love is in the AIR!
Het thema van vandaag, hartjes en luchtballonnen en My Favorite Things heeft er de perfecte set voor “Up in the air”.

Als eerste beginnen we aan de achtergrond.  Hiervoor neem ik een stukje papier en knip er de vorm van wolkjes uit.
Daarna kies ik de kleuren licht geel en licht roze van memento dewdrops en spons het patroon op mijn kaart.  Ik spons eerst voorzichtig de gele omlijning en daarna vul ik de witte vlakken op met licht roze.  Dit geeft een mooi resultaat.


Daarna stempel ik enkele figuurtjes op witte cardstock en kleur deze in.
Voor de afdruk gebruik ik watervaste inkt (Archival ink jet black) en voor het inkleuren gebruik ik de Zig Clean Color markers.
Na het inkleuren kies ik ervoor om de figuurtjes met de hand uit te knippen, maar je kan hier perfect ook de snijmallen voor gebruiken.  Ik knip de ballon los van het mandje omdat ik wat meer afstand wil creëren tussen het mandje en de ballon.  Daarna bevestig ik de 2 terug met een stukje zwart koord op gewenste lengte.

Nu gaan we alles op onze kaart bevestigen. Hiervoor gebruik ik foamtape, dit geeft wat diepte aan je kaart.
Als extra ga ik met mijn Spectrum Sparkle Crystal Clear over de luchtballon en de wolkjes.  De miro glitter geeft zo een mooi effect!

Tenslotte stempel ik nog de tekst “Love is in the AIR” op mijn kaart.
Om de kaart nog dat net iets meer te geven rond ik linker boven en rechter onder hoek af en kleef ik het geheel op een stukje zwarte cardstock  waar ik dezelfde hoeken afrond.  Dit alles gaat dan op mijn basiskaartje en we zijn klaar!

Hoop dat jullie het kaartje leuk vinden!

Groetjes,

Gebruikte materialen:
My favorite things clear stamps Up in the air – art. nr. BB-44
Zig clean color real brush 48 set  – art. nr. RB-6000AT/48V
—-gebruikte kleuren: 050 yellow – 051 lemon yellow – 026 light pink

025 pink – 036 light blue – 091 light grey – 096 mid grey
Memento dew drop Angel Pink art.nr. MD-404
* Memento dew drop dandelion art.nr. MD-100
* Archival ink Jet Black art. nr. AIP31468 
Spectrum noir sparkle:
—-Sparkle crystal clear

Fiskars papiersnijder art. nr. 114977/9893
Foamtape art. nr. 3.3000
Misti Laser Edched – art.nr. CASE-PACK-MISTI
* Ranger Mini ink blending Tool art. nr. IBT40965
Zwarte cardstock en aquarel papier

Comments 1

Geef een reactie