Nog 2 cuties !!

Hallo allemaal,
welkom op het blog van Hobbycompleet de Duif. Ik heb twee cute kaarten gemaakt. 

Op deze kaart heb ik een van de kleine stempeltjes in de set meerdere malen gestempeld. Daarna ingekleurd met Copics. Toen de text gestempeld en het monster. Vervolgens het monstertje ingekleurd met Copics en uitgeknipt en op een cirkel van vellum geplakt. De tekst en de kaart op zwart card stock gemat en opgeplakt. 

Deze kaart is gemaakt met een stukje ge-gelli print papier. Eerst heb ik de lijntjes rondom gedoedeld en er een stukje washi tape opgeplakt. Toen het monster en de text gestempeld. Het monstertje vervolgens ingekleurd met Copics en uitgeknipt en opgeplakt. Ook de text uitgeknipt en opgeplakt. 

Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Kaart 1:
Wit en zwart card stock
Memento Tuxedo Black Inkt
Restje vellum
Copic Markers:
 E57-E35-B0000-C1-C3-Y19-YR15-YR04-YR07-YR09-R29-R39
Witte pen
Stempels: Gerda Steiner Designs “Coffee Monster” GSD614

Card 2/kaart 2
Rest gelli printed papier
Zwart wit washitape
Copic Markers:
YG17 – YG00-YG03-C1-C3-B0000-B00-BG05
Witte en zwarte pen
Stempels: Gerda Steiner Designs “Coffee Monster” GSD614

Leuk dat je er was vandaag ! 

Geef een reactie