Design Team

Onze duifjes stellen zich voor:

Mijn naam is Thea Wildeman, ben getrouwd met Hans, heb 2 zoons en een dochter, allemaal met aanhang. Ben ook oma van 4 kanjers van kleinzoons. Wij gaan nog graag in het voorseizoen met de caravan op stap alleen tegenwoordig, door omstandigheden in eigen land ( wat ook heel erg mooi is ). Op vakantie gaan ook altijd de hobby spullen mee dus wanneer wij vertrekken is de achterbank van de auto helemaal voor mij en hoef ik mij niet te vervelen als het toevallig eens regent. ik zit ook in het DT team van Marianne Design, Van Papicolor en van Kippers Hobby. Ik vind het leuk om hier mijn creaties te laten zien en dat jullie daar weer leuke dingen uit kunnen halen voor eigen gebruik. 
Groetjes Thea.

 

Met heel veel plezier stel ik mezelf aan jullie voor als één van de nieuwe DT-leden van Hobbycompleet De Duif. Ik heb begrepen dat we vanaf nu als ‘Duifjes’ door het leven gaan 😉 Mijn naam is Nicolette Vlaardingerbroek, getrouwd met Colin, moeder van twee geweldige dochters, Liselot van elf en Nienke van acht en met veel plezier woonachtig in het midden van het land. Online docent Nederlands in het dagelijks leven en het liefst, het allerliefst, de hele dag aan de knutsel. Op mijn hobbykamer ligt altijd wel iets waar ik mee bezig ben. Mijn passie ligt bij het maken van scrap-layouts en mini-albums. Ook kaarten maken vind ik geweldig leuk. De (digi)stempels kleur ik met hart en ziel in met Copic Markers. Het is heerlijk om te variëren en verschillende projecten te maken. Mijn stijl kenmerkt zich door rustige, bij elkaar passende tinten en prints. Ik verwerk veel laagjes in mijn projecten en ik houd van symmetrie en hier en daar een nostalgisch tintje. Mijn naaimachine haal ik geregeld tevoorschijn voor een leuk stikrandje. Naast het DT van De Duif, maak ik ook deel uit van het designteam van Joy!Crafts.
Ik hoop jullie te mogen inspireren met mijn werk en stijl.
Graag verwelkom ik je op mijn blog: nicolinienkelot.blogspot.nl
Lieve groet, Nicolette 

 

Ik ben Elise Muller. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Ewald en samen hebben we twee kinderen, Nathalie van 14 en Thomas van 10. Ik werk als verzorgende IG-er in Franeker. Naast mijn werk en de nodige HH dingen, houd ik mij graag bezig op het creatieve vlak. Ik mag graag kaarten maken en af en toe eens buiten mijn comfort zone stappen om mij met mixed media bezig te houden. Maar werken met malletjes en papier doe ik het liefst. Ook kleur ik graag (digi)stempels in, veelal met Zig markers, maar ook graag met Faber Castell en Koh-I-Noor watercolor potloden.
Mijn stijl is rust in de creaties houden en er is altijd wel een vlinder op te vinden. Ik vind vlinders mooie wezentjes. Vlinders wekken een gevoel van kleur, speelsheid en vrijheid in ons op, en dat laat ik graag zien in mijn creaties.
Ik hoop jullie te inspireren met mijn creaties!!
Lieve groet, Elise

 

Ik ben Corrie, ik ben 55 jaar, getrouwd met David en ik woon in Venlo. Ik heb geen kinderen en ben in 2010 gestopt met werken. Ik heb altijd geschilderd (20+ jaar) maar toen mijn muren vol waren en de zolder ook, ben ik daarmee gestopt. Na een paar jaar niks gedaan te hebben ben ik eind 2012 begonnen met papier en kerstkaarten ! Al snel raakte ik verslaafd aan Mixed Media en Art journaling. Tegenwoordig hou ik mij bezig met het maken van Tags, ATC’s, art journals, kleine canvassen en ook wel kaarten. Ook het veranderen van doosjes, boeken etc. vind ik leuk. Mijn stijl is meestal heel kleurrijk maar af en toe vind ik Vintage ook wel leuk. Ik zit ook in een aantal andere DT’s maar dat zijn allemaal buitenlandse.. vandaar dat ik het superleuk vind om deel uit te maken van een Nederlands DT. Als jullie willen zien wat ik zoal maak dan is hier mijn blog: www.MadeByCHook.blogspot.nl Ik heb er zin in !
Corrie

 

 

hallo allemaal, met mijn 63 jaar ben ik ook nog nieuw ,toch in jullie team, Ik ben Maria Bellekens, ik heb altijd van kunst gehouden maar had nooit tijd (heb 3 zonen 12 jaar alleen grootgebracht) tot in in 2010 op het stempel Event Miranda Degenaars en haar kunstwerken ontdekte , toen was ik verkocht en begon ik ook te stempelen , eerst cute ,daarna waagde ik me aan allerlei , ik kon niet vlug genoeg alles uitproberen , ik heb op mijn 50 de ware liefde nog mogen tegenkomen, en woon nu met mijn nieuwe echtgenoot (inmiddels 10 jaar getrouwd) in Sint-Niklaas Belgie, daar mijn echtgenoot 6 jaar jonger is en dus nog moet werken, en ik met pensioen ben heb ik een massa’s tijd om met mijn hobby bezig te zijn, en ik zeg altijd knutselen en stempelen komt voor kuisen en strijken, tenslotte leven we maar één keer, dus ’s morgens kan je me gezellig in mijn ochtendjas achter mijn hobby tafel aan treffen, in de namiddag klaar voor het echte werk (Bah!!)Willen jullie meer te weten komen over mijn werkjes , inviteer ik jullie om een kijkje te komen nemen op mijn blog : marjasknutsel.blogspot.be

Mijn naam is Henriette Geurkink 62 jaar en woon in Wijchen onder de rook van Nijmegen al meer dan 35 jaar. Mijn beroep is grafisch ontwerpster maar heb op het ogenblik geen werk. Maar werk als vrijwilliger in de Wereldwinkel in Wijchen en doe de PR afdeling er ook bij, ontwerpen van allerlei reclame materialen voor de week/maand aanbiedingen en posters die elke maand een food en een non-food aanbieding heeft. Ik ben niet getrouwd en woon alleen met twee schatten van poezen dames, een lekkere dikke en een echte kattenkop maar een mooi stel samen. Ik geef al meer dan 20 jaar les in kaarten maken met drie groepen die eens in de veertien dagen komen en dat zijn mensen met een klein geld beurs. Het was altijd plakken en knippen maar ik heb ze nu zover dat de mixed media ook bij hun op nummer een staat, zelfs de fervente scrappers. Ik zelf doe het liefst mixed media daar kan ik mijn ei in kwijt heerlijk kliederen met inkt, verf en stempels enz. enz. en gebruik graag vrolijke kleuren. Ik ontwerp ook voor Marianne Design en voor een illustrator in Amerika kleur in illustratie in. Ik heb zelf ook een facebook site: Http://design-54.blogspot.nl daar kun je een heleboel dingen zien die ik in de loop der jaren gemaakt heb. Groetjes Henriette

Mijn naam is Anette van den Berg. Ik ben geboren in 1964 en samen met mijn man Evert heb ik twee volwassen kinderen. Heel leuk dat ik mij aan mag sluiten bij het DT van de Duif en mij nu een “duifje” mag noemen. Ik maak graag kaarten met verschillende technieken en stijlen. Stempelen is helemaal mijn ding en ik mag mij dan ook Ranger Educator noemen. Ik geef graag demonstraties en workshops in stempel en mixed-media technieken.
Ben je nieuwsgierig naar mijn werk kom dan even buurten op mijn blog of Facebook
http://anettesscrapblog.blogspot.com

Mijn naam is Anja Avsec. Ik ben getrouwd met Daniël en heb 2 fantastische zonen, Benjamin (10,5) en Alexander (9). Ik ben woonachtig in Belgisch Limburg, werk parttime als administratief bediende en ga minstens 3x per week fitnessen. Ik ben zeer creatief en heb veel te veel hobby’s waarvan kaartjes maken er 1 is. Kaartjes maken is mijn zen-moment, na een lange werkdag is niets zo relaxend als achter mijn bureautje kruipen en een kaartje te maken.
Ik ben een manusje vanal maar heb een lichte voorkeur voor inkt- en stempel technieken. Mijn motto “less is more” met meestal wel wat soberdere kaartjes tot gevolg. Echter ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en snuffel ik vaak op youtube en pinterest naar nieuwe technieken en inspiratie om uit te proberen. Enkele van mijn favoriete materialen zijn memento inkt en spectrum noir markers. Op dit moment heb ik “nog” geen eigen blog maar deze is in aanmaak.
Groetjes Anja 🙂

Ik ben Mieke Wierenga en woonachtig in het hoge noorden. Ik ben een huismanager van 41 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen. Een zoon van 10 en een dochter van 8. De tijd die ik overhoud naast alle ‘verplichtingen’ besteed ik graag op creatief vlak. Ik maak al sinds mijn jeugd kaarten, maar in 2010 is bij mij het scrap kaarten virus toegeslagen. Sindsdien heb ik al het andere aan de kant gegooid:-) Het mooiste onderdeel van het maken van een kaart vind ik het inkleuren van de (digi)stempel. Ik werk het liefst met de Copic markers, maar er staan ook een hele berg andere kleurmediums op mijn knutseltafel. De laatste tijd werk ik regelmatig buiten mijn comfortzone en dat pakt verassend goed uit.
Ook zit ik graag met mijn Silhouette Cameo te stoeien, haak ik knuffels voor de kinderen en gluur ik regelmatig op Pinterest en Instagram. Ik heb zelf een blog waar je een kijkje kunt nemen: http://miekescreaworld.blogspot.nl/
Ik hoop jullie te inspireren met mijn creaties!
Lieve groet, Mieke

Hallo allemaal, ik zal mij ook even voorstellen. Ik ben Hanny Eefting 61 jaar en getrouwd met Willem we hebben een zoon en dochter die allang het huis uit zijn en ook hebben we twee prachtige kleinkinderen. Ik mag mij al 10 jaar een duifje noemen. Ik heb eerst in de winkel gewerkt, maar de laatste jaren staan wij mijn man Willem en ik voor Hobby Compleet de Duif op de beurzen in Nederland, België, Duitsland en in het voorjaar ook nog in Oostenrijk. Volgende week begint het circus weer “zo noemen we het maar” Het is erg leuk om te doen en hopen het nog lang vol te houden. Verder ben ik een echt Marianne Design mens en zit al heel wat jaren in het designteam en werk graag met hun producten. ook heb ik een blog waar je gerust een kijkje mag gaan nemen.http://hannyskaarten.blogspot.nl/