Spectrum Noir Triblend

  • Grote unieke 3-in-1 ontwerp
  • Elke marker bevat een fijne kogel
  • Geweldig voor een gecontroleerde Blend

 

Deze Spectrum Noir TriBlend markers hebben een uniek 3-in-1 ontwerp. Ze omvatten 3 inkt kamers, elk met een aparte kleur door middel van een fijne kogel vulling voor een gecontroleerde mix.

De 3 kleuren in elke TriBlend pen zijn zorgvuldig ontwikkeld om een vloeiende, gecontroleerde gradatie te produceren. U krijgt hetzelfde resultaat elke keer, zonder trial and error of giswerk.
Met zijn eenvoudige, duidelijke propositie en uniek design, TriBlend beroep op een geheel nieuwe sectie van hobbyisten en Kleurers. Het zet het kleuren systeem in een keurig toegankelijk formaat dat proef en exploratie uitnodigt. Een grote starter voor het verplaatsen naar core Spectrum Noir productlijnen.

Zowel nieuwe als bestaande gebruikers zullen genieten van het gemak van de Spectrum Noir TriBlend markers. Kleuren kunnen moeiteloos worden geschakeld, zonder gereedschap te hoeven of meerdere pennen te lokaliseren. TriBlend biedt ook een draagbaar alternatief dat bespaart het dragen rond een volledige inzameling van enige kleuren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.