de_winkel

Hobbycompleet De Duif is op 2 september 2000 geopend aan de Voorstreek 7 te Leeuwarden door Marian en Herma van Duivenbode. Na een start met z’n tweeën, werd de winkel al binnen een jaar zo’n succes dat zij meer hulp nodig hadden. In de loop der jaren is een team gevormd van een aantal vaste verkoopmedewerkers die u allen uitstekend kunnen adviseren. Daarnaast werkt Hobbycompleet De Duif samen met een aantal enthousiaste scrapbookers en kaartenmakers die de winkel voorzien van voorbeelden. Ook het assortiment is in de loop der jaren enorm gegroeid wat heeft geleidt tot een grondige verbouwing in 2004 en uitbreiding met het naastgelegen pand in 2005.

 

Inmiddels beschikt Hobbycompleet De Duif over een winkeloppervlak van maar liefst 240 m2 en is daarmee één van de grootste hobbywinkels van Nederland. De winkel is opgedeeld in een hobbyafdeling en een afdeling met teken- en schildermaterialen. Het hobbyassortiment bestaat uit diverse hobbymaterialen, zoals, klei, speksteen, piepschuimvormen, vilt, borduurgaren en materialen voor scrapbooking, stempelen, sieraden, en kaarten maken. Op de teken- en schilderafdeling vindt u alle mogelijke kunstenaarsbenodigdheden, zoals verf, schildersezels, spierramen, potloden en penselen.

Daarnaast beschikt Hobbycompleet De Duif over een workshopruimte, waar diverse workshops gegeven kunnen worden voor groepen tot 25 personen.

 

In 2004 heeft Hobbycompleet De Duif haar eerste webwinkel geopend, om zo een groter publiek te kunnen bereiken. Na verschillende updates en verbeteringen is in 2013 de geheel vernieuwde website met een nieuwe huisstijl gelanceerd.

 

Door de jaren heen is er altijd veel aandacht geweest voor het assortiment. Er zijn nauwe contacten met diverse leveranciers in binnen- en buitenland, waardoor Hobbycompleet De Duif altijd kan inspelen op de nieuwste trends en artikelen. Als u een gewenst artikel niet direct terug kunt vinden in de (web)winkel, neem dan gerust contact op. Wij zullen dan ons uiterste best doen om dit artikel toch aan u te leveren.

We nodigen u van harte uit om ons assortiment te ontdekken in de winkel en op de website.