Workshops

Workshops

Vrijdag 12 oktober komen vier geweldige dames naar onze winkel in Leeuwarden. We gaan er een feestje van maken!

Deze dag hebben we de volgende Make& Take's en workshops op het programma staan

* Diny's Artist Trading Coins (10.00 tot 15.00 uur)

Bij Diny Sprakel gaan jullie deze leuke Artist Trading Coins maken met natuurlijk haar eigen ontworpen lijn en andere stempels van StudioLight. Elke 45 minuten start er een nieuwe groep. Je kunt je hiervoor opgeven dan ben je verzekerd van een plekje. Binnen 48 uur krijg je een mail terug met de tijd dat je mag aanschuiven aan deze GRATIS Make & Take. 

* Karen Hemel Shrink Sleeves van StudioLight (10.00 tot 15.00 uur)

Bij Karen hemel mag je deze dag een Kerstbal met de StudioLight Shrink Sleeves maken. Deze Make & Take is ook helemaal GRATIS. Elke 30 minuten start er een nieuwe groep. Je kunt je hiervoor opgeven dan ben je verzekerd van een plekje. Binnen 48 uur krijg je een mail terug met de tijd dat je mag aanschuiven aan deze GRATIS Make & Take.

* Workshop Mixed Media door Yvonne van den Berg (10.00-15.00 uur)

Yvonne van den Berg laat tijdens deze mixed media workshop diverse mogelijkheden zien met PanPastel, uiteraard ga je hiermee ook zelf aan de slag! In de ochtend en de middag gaan we een paar mooie creaties maken met de nieuwste stempels en/of stencils van Dina Wakley en Jane Davenport. Voor het maken van de achtergronden ga je naast bovengenoemde collecties ook werken met tissuepapier, stempels en maskers van o.a. Studio Light. Je gaat met een paar mooie mixed media creaties naar huis! De prijs is €30,00 dit is inclusief lunch.

* Workshop Copic Colouring deel 1 (10.00-13.00) en deel 2 (13.30-16.30 uur)

Cordine van der Touw geeft deze dag een workshop Copic Colouring deel 1 en deel 2. 

deel 1 is bestemd voor de beginnnende Copic gebruiker of degene die overweegt ze aan te schaffen. Er is geen kleurervaring vereist. We adviseren iedereen deze zeer belangrijke cursus te volgen, ook al kleur je al een tijdje. Deel 2 is bestemd voor Copic gebruikers, die al langer kleuren en een aantal technieken willen verbeteren of uitbreiden. Voor deelname is het beheersen van de basiskleurtechnieken vereist. Ook geschikt voor Copic Designers die hun technieken willen ophalen/verbeteren. 

De prijs van deze workshop is €30,00 per les. Volg je beide lessen is dit inclusief lunch.

* Goodybag

Voor elke klant die deze dag voor €25,00 of meer besteedt (ook online) hebben we een prachtige goodybag samen kunnen stellen door de sponsoring van de volgende fabrikanten:

StudioLight, Derwent, CraftEmotions, Kippers, Nellie's Choice, Marianne Design en Vaessen Creative!

Tot ziens op vrijdag 12 oktober!5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst